INTRO


Hei på Dere !!

Denne bloggen er et resultat av at jeg gikk avgårde å ødela ryggen min såpass at jeg ble sengeliggende.

Siden mitt yrkesaktive liv startet som trettenåring så kan jeg vel melde om at denne tilværelsen gjør at jeg må finne på noe for ikke å gå på veggen.

Derfor lager jeg denne for at jeg skal ha noe å gjøre og for at Dere skal få gode oppskrifter og innspirasjon.

Jeg kan vel si med en gang at jeg er ikke så flink til å forklare meg skriftlig så du trenger muligens litt basiske matlagingskunskaper, men ikke la deg skremme for det. Alle kan lage mat hvis de vil.

Her skal jeg dele mine erfaringer, historie og ikke minst mine oppskrifter som stammer fra lokale etablissemang i hele europa.

Jeg er utdannet kokk og har jobba på hovedsakelig restauranter i hele Europa men har også vært innom hotellkjøkken og storkjøkken (inst)

Har Dere noen spørsmål eller trenger oppskrifter så er det bare å spøre skal jeg gjøre mit beste for å svare Dere.

Alle oppskrifter er ommregnet til Norske forhold og bassert på råverer som du kan finne i din lokale matbutikk.

Jeg er av den oppfattning at i god mat skal det brukes fett, altså i disse oppskriftene er det meierismør, seterrømme og kremfløte.

Håper dette blir så morro som alle bloggere skryter av så får Dere ha god lesning.



Søk etter oppskrifter

tirsdag 4. oktober 2011

Intro !!

Hei på Dere !!

Denne bloggen er et resultat av min kjedsommelighet.

Forhistorien her er at jeg klarte å gå avgårde å ødelegge ryggen såpass grundig at jeg ble sengeliggende.

Siden mit yrkesliv startet som trettenåring så kan det vel med ganske stor sikkerhet sies at jeg går på vegga.
Derfor kan jeg bruke min erfaring på noe annet.
Det er da å hjelpe Dere.

Jeg er utdannet kokk og har jobba hovedsakelig i restauranter over hele Europe men også vært innom hotell og storkjøkken.

Her skal jeg dele mine erfaringer, historier og ikke minst oppskrifter.

Jeg har planer om å få lakt ut en oppskrift om dagen og kan også legge ut oppskrifter på forespørsel.
Så er det noe Dere lurer på enter vedrørende matlaging eller oppskrifter, kosthold osv er det bare å spørre så skal jeg svare etter beste evne.

Så håper jeg dette er til nytte for Dere.

God lesning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar